Your world of PrestaShop modules, PrestaShop Themes and PrestaShop Templates by PrestaLive.

Traistuta Fermecata - Dacic Cool

Traistuta Fermecata Dacic Cool, dolofana si stralucitoare, vine incarcata exact cu acele daruri de care tu sau cei dragi aveti nevoie in fiecare luna, cu daruri pe care le astepti si care iti vor aduce bucuria produselor romanesti de calitate si a noutatilor pe care trebuie sa le cunosti. Este cadoul ideal. O surpriza placuta, atat pentru tine, cat si pentru ei.

Mai multe detalii


30,00 Lei

DCC-CCD-001

V-ar mai putea interesa:

Dacic Cool va propune un cadou special, direct din filele minunatelor povesti ce ne-au bucurat copilaria. Magazinul online Dacic Cool va ofera Traistuta Fermecata! 
Dolofana si stralucitoare, ea vine incarcata exact cu acele cadouri de care tu ai nevoie. Pe care le astepti si care iti aduc bucuria de care ai nevoie. O bucurie pentru tine si pentru cei dragi, caci Traistuta Fermecata de-abia asteapta sa poposeasca nu numai la tine, ci si la cei dragi, carora tu vrei sa le faci un adevarat cadou fermecat. O surpriza asa cum nu poate veni decat din file de poveste, din universul fermecat al zanelor ce ne-au incantat copilaria…
Este o traistuta romaneasca, cu produse romanesti de calitate, de care, cu siguranta, ai nevoie si care, la fel de sigur, te vor incanta. Caci traistuta este cu adevarat fermecata si, cu siguranta, stie ce-ti doresti, stie de ce ai nevoie.In plus, ea te va ajuta sa cunosti noi produse. Caci, astazi, produsele romanesti se innoiesc cu fiecare zi ce trece si e pacat ca tu sa nu te bucuri de ele. Iar Traistuta Fermecata s-a hotarat sa-ti aduca tot ce e mai bun si sa te ajute sa stii ce e nou in piata. 
In fiecare luna, Traistuta Fermecata Dacic Cool va dezvalui noi si noi produse romanesti, de care tu sau cei dragi tie aveti nevoie in luna respectiva si pe care va va placea sa le descoperiti. Pot sa fie produse deja binecunoscute sau produse nou lansate care de-abia asteapta sa le incerci, cu siguranta insa Traistuta Fermecata va fi o supriza placuta.
A alege un cadou pentru cei dragi nu e deloc usor. E mult mai sigur sa lasi aceasta atat de grea sarcina in seama magiei nazdravanei Traistute Fermecate care va stii cel mai bine cu ce daruri sa-i incante pe cei dragi tie. Si unde mai pui ca surpriza va fi totala?! Inclusiv pentru tine! Asa incat va veti putea bucura cu atat mai mult de alegerea Trastutei! Dar ea nu-si va dezvalui secretele decat atunci cand va poposi la usa dumneavoastra sau a celor dragi. 

De la Title Comentariu
15-07-2016 Teodora B. imi place :) este a treia luna la rand cand comand "traistuta" si abia astept sa vad ce am primit :) 3 produse diferite de fiecare data plus un cadou :)
04-07-2016 Magazin D. In fiecare luna, Traistuta Fermecata Dacic Cool va dezvaluie noi si noi produse romanesti, pe care speram ca va va placea sa le descoperiti. Asadar, continutul Traistutei este diferit de la luna la luna, modificarea acestuia facandu-se inceapand cu data de 1 a fiecarei luni. Traistuta Fermecata este o traistuta romaneasca, cu produse romanesti de calitate!
04-07-2016 Magazin D. In fiecare luna, Traistuta Fermecata Dacic Cool va dezvaluie noi si noi produse romanesti, pe care speram ca va va placea sa le descoperiti. Asadar, continutul Traistutei este diferit de la luna la luna, modificarea acestuia facandu-se inceapand cu data de 1 a fiecarei luni. Traistuta Fermecata este o traistuta romaneasca, cu produse romanesti de calitate!
30-01-2015 Cristina M. cand apare \"traistuta-fermecata\"? La ce intervale de timp apare aceasta cutie cadou?Cum aflam daca a aparut o noua traistuta?
27-11-2012 Gabriela Tatiana R. frumos Interesant articol si frumos numita" traistuta fermecata" care este plina de cadouri ,care ajuta la vindecarea bolilor,a sufletului si ne face mai buni,sanatosi si frumosi.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Cos  

Nici un produs

Transport 0,00 Lei

Total 0,00 Lei

 

Cos Comanda

Top vanzari