Your world of PrestaShop modules, PrestaShop Themes and PrestaShop Templates by PrestaLive.

Complet antioxidant - Hofigal

Stimuleaza activitatea cardiaca, normalizeaza valorile colesterolului din sange. Util in perioadele de suprasolicitare fizica si intelectuala, in surmenaj si stari de oboseala, in convalescenta, dupa interventii chirurgicale. Indicat in afectiuni osteoarticulare, dupa fracturi, pentru sportivi dupa eforturi sustinute si pentru atenuarea procesului de imbatranire precoce.

Mai multe detalii


13,20 Lei

HFG-SNT-007

Disponibilitate: Produsul nu mai este pe stoc

V-ar mai putea interesa:

Contine extract de topinambur, extract uscat din fructe de afin, pulbere de motul curcanului, spirulina, pulbere din fructe de catina, extract de seminte de struguri, extract de catina, acid ascorbic, excipienti.
Actiune: antioxidanta, detoxifianta (reduce acumularea metalelor grele si faciliteaza eliminarea acestora din organism), antiinflamatoare, antiedematoasa, vitaminizanta si de tonifiere generala, revigoranta si de reechilibrare a metabolismului (proteic, lipidic, vitaminic si mineral), energizanta si adaptogena, contribuie la reglarea procesului de absorbtie a substantelor nutritive si repartizarea acestora in organism, imbunatateste starea generala de sanatate.
Produs destinat suplimentarii dietei prin aportul adecvat de nutrienti si principii bioactive datorita combinatiei armonioase, sinergice intre plantele cu proprietati antioxidante (de captare a radicalilor liberi superoxidici) si inulina (polizaharid cu functie prebiotica importanta) din topinambur.
Inulina nu este numai un prebiotic care stimuleaza dezvoltarea bacteriilor benefice din colon si care restabileste echilibrul tractului gastro-intestinal, ci are si un rol important in procesul de dezintoxicare a organismului prin formarea unor metale grele a unor complecsi biodegradabili, eliberabili pe cale digestiva.
Recomandari:
- pentru impiedicarea actiunii nocive a radicalilor liberi superoxidici asupra organismului;
- in regimul complex igieno-dietetic pentru stimularea activitatii cardiace cu actiune benefica pentru stimularea vaselor sanguine;
- pentru normalizarea valorilor colesterolului din sange, a metabolismului lipidic;
- pentru buna functionare a sistemului neurovegetativ; util in perioadele de suprasolicitare fizica si intelectuala, surmenaj si stari de oboseala;
- in convalescenta, dupa interventii chirurgicale;
- reprezinta o sursa de siliciu si calciu in afectiuni osteoarticulare, in formarea calusului osos dupa fracturi, pentru sportivi dupa eforturi sustinute;
- pentru atenuarea procesului de imbatranire precoce.
Mod de administrare:
Copii peste 7 ani: 1/2 comprimat de 2 ori pe zi (dozele pentru copii numai la recomandarea medicului).
Adulti: 1-2 comprimate de 2-3 ori pe zi sau dupa recomandarea medicului.
Produsul poate fi administrat in sarcina si perioada de alaptare.
Continut: 40 comprimate.

De la Title Comentariu
30-07-2012 diana i. Eficient Un produs cu efecte vizibile

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Cos  

Nici un produs

Transport 0,00 Lei

Total 0,00 Lei

 

Cos Comanda

Top vanzari