Your world of PrestaShop modules, PrestaShop Themes and PrestaShop Templates by PrestaLive.

Flavovit C pentru copii - Hofigal

Benefic in tratamentul unor infectii bacteriene sau virale acute si cronice, in diferite forme de avitaminoze, anemii. Creste rezistenta organismului la infectii, in special la copii si varstnici, in perioade de suprasolicitare fizica si intelectuala, surmenaj, stres, convalescenta dupa boli febrile. Tonic general, fixeaza calciul in oase.

Mai multe detalii


8,40 Lei

HFG-SNT-018

Disponibilitate: Produsul nu mai este pe stoc

V-ar mai putea interesa:

Contine acid ascorbic, extract de catina pe suport, extract lichid din radacina de lemn dulce si excipienti
Actiune: vitaminizanta, de remineralizare a organismului, de prevenire a proceselor de imbatranire a tesuturilor; imunostimulatoare nespecifica a organismului, mareste rezistenta organismului la bolile infecto-contagioase; antianemica; antiinflamatorie generala si de regenerare a pielii si mucoaselor; de potentare a eficacitatii tratamentului antimicrobian in infectii bacteriene; accelereaza procesul de vindecare a plagilor si arsurilor; contribuie favorabil la profilaxia aterosclerozei si aparitia bolilor cardiovasculare; incetineste procesele de degenerare tisulara si reduce procesul de imbatranire precoce si riscul aparitiei de neoplazii (transformare celulara oncogena); activeaza metabolismele glucidic, protidic si lipidic si favorizeaza sinteza si activitatea unor polipeptide cu functii biologice esentiale.
Recomandari: supliment alimentar cu rol de echilibrare a sistemului imunitar (adjuvant in tratamentul general al unor infectii bacteriene sau virale acute si cronice); diferite forme de avitaminoze; cardioprotector; fragilitate capilara; anemii; adaptogen (creste rezistenta organismului la infectii, in special la copii si varstnici, in perioade de suprasolicitare fizica si intelectuala, surmenaj, stres, convalescenta dupa boli febrile); hepatoprotector; dupa traumatisme sau postoperator, pentru accelerarea procesului de cicatrizare si de prevenire a complicatiilor septice; tonic general al organismului (tonifica si regenereaza tesuturile prin refacerea structurii colagenului si fibrelor elastice, fixeaza calciul in oase).
Reactii adverse: administrarea pe perioade indelungate sau supradozarea pot provoca la unele persoane tulburari digestive, iar in cazuri rare cresterea de oxalati si acid uric in urina sau scaderea nivelului unor electroliti.
Precautii: in sarcina si in perioada de alaptare; in cazul diabeticilor si al persoanelor cu hiperaciditate gastrica; in hipertensiune arteriala sistemica, numai la recomandarea medicului; in cazul persoanelor cu hipersensibilitate dovedita la componentele produsului.
Nu se recomanda administrarea in timpul tratamentului cu corticosteroizi sistemici, cu diuretice de ansa si tiazidice, cu glicozizi digitalici si antiaritmice de tipul procainamidei si chinidinei.
Mod de administrare:
Copii peste 3 ani: 1 comprimat Flavovit C (200 mg) de 3 ori pe zi sau dupa recomandarea medicului.
In functie de suportabilitatea digestiva, administrarea se face conform recomandarilor medicului.
Continut: 40 comprimate.

De la Title Comentariu
06-09-2012 Gabriela Tatiana R. bun Bun pentru a remedia anemiile si a fixa calciul in oase,un produs minunat

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Cos  

Nici un produs

Transport 0,00 Lei

Total 0,00 Lei

 

Cos Comanda

Top vanzari