Your world of PrestaShop modules, PrestaShop Themes and PrestaShop Templates by PrestaLive.

Redigest capsule - Hofigal

Protejeaza celula hepatica si imbunatateste functiile ficatului. Este antiinflamator si antiseptic la nivelul tubului digestiv, inlatura senzatia neplacuta de balonare si ajuta la eliminarea gazelor formate. Previne formarea calculilor biliari, normalizeaza nivelul colesterolului si zaharului din sange, este eficient in reactii alergice, fiind un bun detoxifiant al organismului.

Mai multe detalii


20,40 Lei

HFG-SNT-047

Disponibilitate: Produsul nu mai este pe stoc

V-ar mai putea interesa:

Cu pulbere din fruct de armurariu, pulbere din cuticula de pipota de pui si excipienti
Recomandari: asigura aportul necesar de nutrienti si substante bioactive cu actiune de completare a dietei zilnice si substituent polienzimatic eficace pentru reglarea regimului alimentar in mentinerea functiilor fiziologice ale aparatului digestiv si glandelor anexe; protejeaza celula hepatica si imbunatateste functiile ficatului; antiinflamator si antiseptic la nivelul tubului digestiv si al organelor anexe (ficat, pancreas); reglator al motilitatii tubului digestiv si a colecistului; inlatura senzatia neplacuta de balonare si ajuta la eliminarea gazelor formate; are efect litolitic, previne formarea calculilor biliari si renoureterali; normalizeaza nivelul colesterolului si zaharului din sange; eficient in reactii alergice de cauze alimentare sau determinate de diversi agenti din mediul exterior; este un bun detoxifiant al organismului (favorizeaza eliminarea toxinelor si a metalelor grele din organism).
Este recomandat si persoanelor imobilizate timp indelungat pentru reglarea tranzitului intestinal.
Mod de administrare
Tineri peste 12 ani si adulti: cate 2 capsule de 3 ori pe zi, cu jumatate de ora inaintea meselor.
Doza de intretinere: cate 2 capsule de 2 ori pe zi (inaintea meselor de pranz si seara).
Pentru afectiunile cronice, tratamentul se face in cure de cate 3 saptamani cu pauze de 3-5 pana la 10 zile. Se recomanda cel putin 2 cure consecutive urmate apoi de o cura de intretinere.
Copii 3-12 ani: cate 1 capsula de 3 ori pe zi, cu o jumatate de ora inaintea meselor.
Continut: 50 capsule.

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Cos  

Nici un produs

Transport 0,00 Lei

Total 0,00 Lei

 

Cos Comanda

Top vanzari