Your world of PrestaShop modules, PrestaShop Themes and PrestaShop Templates by PrestaLive.

Momordica charantia - Hofigal

Supliment benefic in diabetul zaharat, mentinand glicemia in limite normale. Stimuleaza sistemul imunitar la adolescenti, varstnici, in suprasolicitare fizica si intelectuala, surmenaj, convalescenta. Recomandat in cardiopatie ischemica, hipertensiune arteriala sistemica, insuficienta renala cronica.

Mai multe detalii


10,80 Lei

HFG-SNT-035

Disponibilitate: Produsul nu mai este pe stoc

V-ar mai putea interesa:

Cu pulbere si extract din Momordica charantia (castravete amar) si excipienti
Actiune: proprietati hipoglicemiante (realizate prin intermediul polipeptidului - P cu activitate asemanatoare insulinei si care stimuleaza celulele Langerhans pancreatice); regleaza nivelul sanguin al trigliceridelor si colesterolului, normalizeaza raportul LDL/HDL colesterol; scade riscul de aterogeneza si implicit de boli cardiovasculare; actiune imunostimulanta nespecifica a organismului; antioxidanta, depurativa, diuretica, antiinflamatorie, stomahica, aperitiva, laxativa, remineralizanta si vitaminizanta, tonica.
Recomandari: supliment alimentar cu rol de echilibrare al metabolismelor glucidic si lipidic (diabet zaharat tip II-noninsulino-dependent, dislipidemii, sindrom metabolic); preparatul se adreseaza si persoanelor sanatoase, cu eventuala predispozitie la diabet, pentru mentinerea glicemiei in limita variatiilor normale (scade riscul de aparitie a diabetului); pentru stimularea sistemului imunitar la adolescenti, varstnici, fumatori, alcoolici, in suprasolicitare fizica si intelectuala, surmenaj, convalescenta dupa boli infecto-contagioase; in boli cronice cardiovasculare asociate cu hipercolesterolemia (cardiopatie ischemica, hipertensiune arteriala sistemica), insuficienta renala cronica.
Contraindicatii: in sarcina (are actiune abortiva); in cursul tratamentelor de fertilitate.
Precautii: in perioada de alaptare (deoarece trece in lapte), la persoanele hipoglicemice, copii pana la varsta de 7 ani. In perioada administrarii se recomanda controlul periodic al glicemiei si colesterolului.
Reactii adverse: in cazuri sporadice pot sa apara dureri abdominale si diaree care dispar dupa intreruperea administrarii.
Interactiuni cu alte medicamente: poate potenta actiunea hipoglicemianta a insulinei si a medicamentelor antidiabetice si medicamentelor hipocolesterolemiante.
Mod de administrare:
Adulti: 2-6 comprimate acoperite pe zi in functie de afectiune si nivelul glicemiei sau dupa recomandarea medicului.
Copii peste 7 ani: 1-2 comprimate acoperite pe zi, in functie de afectiune si nivelul glicemiei numai la recomandarea  si supravegherea medicului. Se poate administra in cure numai la recomandarea medicului.
Continut: 40 comprimate.

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Cos  

Nici un produs

Transport 0,00 Lei

Total 0,00 Lei

 

Cos Comanda

Top vanzari