Your world of PrestaShop modules, PrestaShop Themes and PrestaShop Templates by PrestaLive.

Spirulina 200mg (comprimate) - Hofigal

Benefica in hepatita cronica, ciroza hepatica, gastrita, ulcer gastric si duodenal, diabet zaharat tip II, obezitate, cardiopatie ischemica, hipertensiune arteriala, insuficienta corticosuprarenala, distonie neurovegetativa, suprasolicitare nervoasa, efort intelectual sustinut. Imbunatateste performantele sportive.

Mai multe detalii


7,20 Lei

HFG-SNT-054

Disponibilitate: Produsul nu mai este pe stoc

V-ar mai putea interesa:

Cu biomasa, spirulina si excipienti
Actiune: produs natural bogat in principii biologic active, care intervine in reglarea si echilibrarea principalelor functii metabolice si imunologice ale organismului. Normalizeaza schimburile de substante la nivel celular si restabileste legaturile intercelulare; antioxidanta; stimuleaza productia de corticosteroizi, insulina, hormoni tiroidieni, adrenalina, noradrenalina; creste capacitatea de aparare a organismului fata de infectii; are rol antitoxic, prin facilitarea eliminarii metalelor grele, a toxinelor si a radionuclizilor; previne scaderea numarului de leucocite dupa roentgenterapie; creste cantitatea de hemoglobina si numarul de eritrocite; stimuleaza hematopoieza; stimuleaza functiile macrofagelor, activitatea citotoxica NK si activitatea fagocitara a polimorfonuclearelor; scade viteza de sedimentare a hematiilor; are efecte benefice in afectiuni oculare; hipolipemianta si hipocolesterolemianta; stimuleaza spermatogeneza, combate impotenta si frigiditatea; stimuleaza lactatia; controleaza senzatia de foame, ajuta procesele digestive; stimuleaza sinteza de proteine, protejeaza si stimuleaza regenerarea celulei hepatice; contribuie la normalizarea valorilor transaminazelor serice crescute.
Recomandari: asigura aportul de nutrienti si substante bioactive necesar suplimentarii regimului dietetic in hepatite cronice, ciroza hepatica (pentru realizarea unei diete cu rol de protectie a celulei hepatice si efect depurativ pentru eliminarea substantelor daunatoare hepatotoxice); gastrite, ulcer gastric si duodenal; diabet zaharat tip II; obezitate; cardiopatie ischemica, hipertensiune arteriala; insuficienta corticosuprarenala; distonie neurovegetativa, suprasolicitare nervoasa, efort intelectual sustinut; imbunatatirea performantelor sportive; compensarea carentelor de calciu si magneziu; retinopatii, glaucom, cataracta; combaterea procesului de imbatranire precoce; rol benefic in profilaxia infectiilor microbiene si virale si a bolilor maligne; radioprotectie.
Mod de administrare
Adulti: 1,5-3 g repartizate in 3 prize pe zi, cu 30 de minute inainte de mesele principale. Pentru intretinere: 2,0-3 g repartizate in 2-3 prize pe zi.
Copii peste 3 ani: 0,6-1,2 g pe zi, inainte de mesele principale (1 comprimat de 200 mg de 3-4 ori pe zi).
Copii peste 12 ani: 1,0-1,5 g.
Sportivi: 3-5 g pe zi repartizate in 2-3 prize, cu 30 de minute inainte de mese; in concursuri sau antrenamente intensive se poate ajunge pana la 10 g pe zi cu recomandarea medicului.
Este indicat ca ultima priza sa fie luata inainte de orele 18.
Se poate administra in cure prelungite de 90-180 de zile, cu o pauza de 10 zile si, in paralel, cu tratamente conventionale.
Continut: 40 comprimate.

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Cos  

Nici un produs

Transport 0,00 Lei

Total 0,00 Lei

 

Cos Comanda

Top vanzari