Your world of PrestaShop modules, PrestaShop Themes and PrestaShop Templates by PrestaLive.

Sancol - Hofigal

Eficient in eliminarea substantelor daunatoare organismului, depurativ, antioxidant si antiinflamator, sustine sanatatea tubului digestiv in general si a colonului in special.

Mai multe detalii


32,40 Lei

HFG-SNT-081

Disponibilitate: Produsul nu mai este pe stoc

V-ar mai putea interesa:

Cu ulei de armurariu, ulei de catina, ulei de peste, ulei volatil de salvie, ulei volatil de cimbru, ulei volatil de fenicul, vitamina E si excipienti 
Uleiul de catina, obtinut la rece, sursa de multivitamine si acizi grasi esentiali, sustine sanatatea tesuturilor si a mucoaselor, are rol benefic in protejarea si regenerarea mucoasei tubului digestiv; participa activ la mecanismul de detoxifiere al organismului si prin continutul ridicat de beta-caroteni manifesta o puternica actiune antimutagenica. 
Uleiul de armurariu bogat in derivati flavonici (silibina, isosilibina, silicristina, silidianina, taxifolina) manifesta o actiune puternic antioxidanta, contribuie la cresterea activitatii enzimei superoxid dismutaza (SOD); ca detoxifiant sustine cresterea continutului de glutation din ficat (necesar in procesele de detoxifiere), protejeaza si regenereaza celula hepatica, ajuta la combaterea proceselor inflamatorii (inhiba lipoxigenaza si formarea de produsi inflamatori).
Uleiul de peste, bogat in acizi grasi esentiali si vitamine, este o sursa directa de acizi grasi Omega-3 si Omega-6 cu efect antiinflamator important (inhiba COX-2, enzima care favorizeaza inflamatia) care pot influenta pozitiv procesele de regenerare a tesuturilor si reepitelizare a mucoaselor. Acizii grasi omega contribuie la buna functionare a sistemului imun si participa la supravegherea imuna a unor eventuale transformari neoplazice.
Uleiurile volatile folosite, cu compozitii terpenice de mare complexitate poseda efecte antiseptice la nivelul tubului digestiv, proprietati relaxante, antiinflamatoare, antitumorale si de blocare a mecanismelor de metabolizare ale acidului arahidonic, actiune benefica in tulburari cu caracter functional ale tubului digestiv si glandelor anexe.
Actiune: intregul complex de structuri compatibile din formula a dus la obtinerea unui produs natural util suplimentarii dietei, usor asimilabil, cu rol depurativ eficient in procesele de eliminare a substantelor daunatoare organismului, cu proprietati antioxidante si antiinflamatoare care intervin in blocarea metabolizarii unor compusi lipidici cu formare de prostaglandine si leucotriene responsabile de aparitia proceselor inflamatorii, dar si in inhibarea procesului de carcinogeneza, in protejarea si regenerarea mucoasei tubului digestiv de la nivelul colonului.
Recomandari:
- sustine sanatatea tubului digestiv in general si a colonului in special; 
- inhiba declansarea proceselor oxidative ce duc la aparitia unor tulburari functionale la nivelul colonului, confera proprietati de regenerare a tesutului sanatos;
- combate procesele inflamatorii prin blocarea cailor metabolice ale acidului arahidonic; 
- imbunatateste dezvoltarea microorganismelor specifice florei normale, utile la nivelul intestinului gros, inhiband dezvoltarea florei patogene.
Precautii: in sarcina si perioada de alaptare, la copii pana la 7 ani este necesara recomandarea medicului.
Mod de administrare:
Adulti: cate 1-2 capsule de 3 ori pe zi, inainte de mesele principale. 
Copii peste 7 ani: cate 1 capsula de 2-3 ori pe zi inainte de mesele principale.
Se administreaza timp de 30-40 zile, in cate 3-4 cure pe an. In tulburari de tranzit intestinal severe, se recomanda asocierea cu produsul Comprilax.
Continut: 60 capsule moi.

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Cos  

Nici un produs

Transport 0,00 Lei

Total 0,00 Lei

 

Cos Comanda

Top vanzari