Your world of PrestaShop modules, PrestaShop Themes and PrestaShop Templates by PrestaLive.

Condartroz Plus - Hofigal

Recomandat in artroze, osteoporoze, ajuta la stoparea degradarii articulatiilor. Are efect remineralizant si vitaminizant, incetinind procesul de imbatranire.

Mai multe detalii


28,20 Lei

HFG-SNT-009

Disponibilitate: Produsul nu mai este pe stoc

V-ar mai putea interesa:

Cu extract din tuberculi de topinambur
Condartroz Plus este un remediu natural necesar in completarea dietei pentru combaterea si stoparea degradarii articulatiilor in profesii care necesita un efort fizic crescut si la orice persoana cu varsta peste 40 de ani pentru mentinerea unui stil de viata activ.
Actiune: mentine integritatea structurala si functionala a aparatului osteo-articular; combate degradarea anatomica si functionala a articulatiilor din procesele de imbatranire; contribuie la refacerea si prevenirea deteriorarii cartilagiilor; amelioreaza durerile articulare prin regenerarea cartilajului; imbunatateste mobilitatea articulara; are efect remineralizant, vitaminizant si de completare a deficientelor nutritionale ale organismului; antiinflamator, imunomodulator, cardioprotector; antiaterosclerotic; antioxidant puternic; antisenescent (incetineste procesul de imbatranire).
Recomandari: asigura aportul de nutrienti si substante bioactive necesare in: artroze, osteocondrite, osteoporoza; pentru protejarea aparatului osteo-articular in conditii de efort fizic crescut la sportivi de performanta, la persoane cu profesii care presupun efort fizic prelungit, la persoane in varsta cu modificari ale articulatiilor datorate procesului de imbatranire; in caz de traumatisme articulare; benefic pentru persoane cu risc crescut de a face osteoporoza (in menopauza, varstnici).
Precautii: in sarcina si in perioada de alaptare, la copii pana la 12 ani este necesara recomandarea medicului.
Mod de administrare: 1-3 comprimate pe zi, dupa mesele principale. Se administreaza in cure prelungite de 1-3 luni de 2-4 ori pe an.
Continut: 60 comprimate

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Cos  

Nici un produs

Transport 0,00 Lei

Total 0,00 Lei

 

Cos Comanda

Top vanzari