Your world of PrestaShop modules, PrestaShop Themes and PrestaShop Templates by PrestaLive.

Spirulina 1000mg - Hofigal

Benefica in hepatite cronice, ciroza hepatica, gastrite, ulcer gastric si duodenal, diabet zaharat tip I, obezitate, cardiopatie ischemica, hipertensiune arteriala, insuficienta corticosuprarenala, distonie neurovegetativa, suprasolicitare nervoasa, efort intelectual sustinut, imbunatateste performantele sportive.

Mai multe detalii


22,20 Lei

HFG-SNT-057

Disponibilitate: Produsul nu mai este pe stoc

V-ar mai putea interesa:

Contine biomasa, spirulina si excipienti
Actiune: produs natural bogat in principii biologic active, care intervine in reglarea si echilibrarea principalelor functii metabolice si imunologice ale organismului. Normalizeaza schimburile de substante la nivel celular si restabileste legaturile intercelulare; antioxidanta; stimuleaza productia de corticosteroizi, insulina, hormoni tiroidieni, adrenalina, noradrenalina; creste capacitatea de aparare a organismului fata de infectii; are rol antitoxic, prin facilitarea eliminarii metalelor grele, a toxinelor si a radionuclizilor; previne scaderea numarului de leucocite dupa roentgenterapie; creste cantitatea de hemoglobina si numarul de eritrocite; stimuleaza hematopoieza; stimuleaza functiile macrofagelor, activitatea citotoxica NK si activitatea fagocitara a polimorfonuclearelor; scade viteza de sedimentare a hematiilor; are efecte benefice in afectiuni oculare; hipolipemianta si hipocolesterolemianta; stimuleaza spermatogeneza, combate impotenta si frigiditatea; stimuleaza lactatia; controleaza senzatia de foame, ajuta procesele digestive; stimuleaza sinteza de proteine, protejeaza si stimuleaza regenerarea celulei hepatice; contribuie la normalizarea valorilor transaminazelor serice crescute.
Recomandari:
- asigura aportul de nutrienti si substante bioactive necesar suplimentarii regimului dietetic in hepatite cronice, ciroza hepatica (pentru realizarea unei diete cu rol de protectie a celulei hepatice si efect depurativ pentru eliminarea substantelor daunatoare hepatotoxice);
- gastrite, ulcer gastric si duodenal;
- diabet zaharat tip II;
- obezitate;
- cardiopatie ischemica, hipertensiune arteriala;
- insuficienta corticosuprarenala;
- distonie neurovegetativa, suprasolicitare nervoasa, efort intelectual sustinut;
- imbunatatirea performantelor sportive;
- compensarea carentelor de calciu si magneziu;
- retinopatii, glaucom, cataracta;
- combaterea procesului de imbatranire precoce;
- rol benefic in profilaxia infectiilor microbiene si virale si a bolilor maligne;
- radioprotectie.
Mod de administrare:
Adulti: 1,5-3 g repartizate in 3 prize pe zi, cu 30 de minute inainte de mesele principale. Pentru intretinere: 2,0-3 g repartizate in 2-3 prize pe zi.
Sportivi: 3-5 g pe zi repartizate in 2-3 prize, cu 30 de minute inainte de mese; in concursuri sau antrenamente intensive se poate ajunge pana la 10 g pe zi cu recomandarea medicului.
Este indicat ca ultima priza sa fie luata inainte de orele 18.
Se poate administra in cure prelungite de 90-180 de zile, cu o pauza de 10 zile si, in paralel, cu tratamente conventionale.
Continut: 40 comprimate.

De la Title Comentariu
31-07-2012 ioana i. concentrat Un produs minune pentru mine intr-o concentratie dubla fata de cel de 500mg, este natural si este repede absorbit de organism

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Cos  

Nici un produs

Transport 0,00 Lei

Total 0,00 Lei

 

Cos Comanda

Top vanzari