Your world of PrestaShop modules, PrestaShop Themes and PrestaShop Templates by PrestaLive.

Livrare

CUM PLATESC SI CUM SE FACE LIVRAREA?
Plata se face ramburs, la ridicarea sau primirea coletului, sau prin transfer bancar, caz in care veti plati factura (factura electronica din contul dumneavoastra, pe care o veti primi ulterior si prin posta) depunand bani in contul nostru.
Puteti opta pentru livrarea produselor in Romania prin intermediul mesageriei Postei Romane (costul transportului fiind de 10 lei) sau Prioripost, prin serviciul de curierat rapid oferit de Posta Romana (costul transportului fiind de 20 lei).
Inainte de expedierea comenzii, cosul de cumparaturi va calcula si va afisa exact valoarea cheltuielilor de transport.
Pentru comenzile de peste 100 lei transportul este gratuit, fie ca optati pentru livrarea prin intermediul mesageriei Postei Romane sau prin intermediul serviciului de curierat rapid oferit de Posta Romana.
Pentru expedierea in afara Romaniei, va rugam sa ne contactati prin intermediul formularului de contact.

LIVRAREA COMENZII
Dupa trimiterea comenzii veti primi prin e-mail un raspuns automat de confirmare, in care se precizeaza numarul comenzii. Comenziile primite pana in ora 15.00 sunt de regula procesate in aceeasi zi sau in urmatoarea zi lucratoare.
Produsele sunt de regula livrate in termen de maxim 2 zile (prin Prioripost, serviciul de curierat rapid oferit de Posta Romana) sau in termen de 3-5 zile (prin intermediul serviciului de mesagerie al Postei Romane).

Livrarea prin serviciul de mesagerie al Postei Romane
La scurt timp de la confirmarea comenzii (3-5 zile), veti primi in cutia postala un aviz prin care sunteti informat de sosirea pachetului la oficiul postal de care apartineti. Din acel moment, aveti la dispozitie 10 zile pentru a va prezenta la oficiul postal (cu buletinul de identitate si, eventual, cu avizul), solicitand ridicarea pachetului. Trebuie avut in vedere faptul ca, dupa 10 zile de neprezentare, Posta Romana returneaza coletul expeditorului.

Livrarea prin Prioripost, serviciul de curierat rapid al Postei Romane
Coletul va fi expediat la adresa mentionata in comanda si va fi inmanat personal destinatarului. Pe colet vor fi trecute datele dumneavoastra de contact, necesare in cazul in care curierul nu poate ajunge usor la destinatia mentionata. Este asadar important sa ne comunicati, in formularul de comanda, un numar de telefon la care curierul sa va poata contacta in caz de necesitate.
Lista locatiilor in care se poate livra poate fi gasita aici.

PRECIZARI
Au existat cazuri in care, desi coletul sosise la oficiul postal, avizul de instiintare de la Posta Romana nu a ajuns in casuta postala a destinatarului. Pentru a preintampina astfel de situatii, va rugam sa pastrati mesajul de confirmare pentru fiecare comanda plasata. Astfel, daca in maxim 5 zile de la confirmarea comenzii pe ati primit un aviz in cutia postala, va rugam sa verificati personal la oficiul postal de care apartineti daca a sosit coletul cu produsele comandate de dumneavoastra.


Cos  

Nici un produs

Transport 0,00 Lei

Total 0,00 Lei

 

Cos Comanda

Top vanzari