Your world of PrestaShop modules, PrestaShop Themes and PrestaShop Templates by PrestaLive.

Promotie De Sfanta Maria Mica

Cadouri Dacic Cool, de sarbatoarea Nasterii Maicii Domnului (8 septembrie)

Gel de dus crema Herbals cu piersica si avocadoIn perioada 2-8 septembrie, toate persoanele cu numele Maria, sau cu nume derivate precum Marioara, Mariuca, Mariuta, Marita, Maricica, Mia, Mioara, Mariana, Marinela, Anamaria, Marian, Marin, Marinica etc., vor primi cadou din partea Magazinului online Dacic Cool, in cazul in care comanda produse in valoare de 100 lei, pe langa promotiile active in magazin, un gel de dus crema Herbals cu piersica si avocado de la Gerocossen. 
Aceasta promotie este valabila si daca doriti sa comandati un cadou pentru o persoana cu numele Maria, Marioara, Mariuca etc,. Puteti sa faceti aceasta comanda specificand la adresa de livrare numele si adresa la care doriti sa fie expediat coletul. Pentru orice lamuriri suplimentare, ne puteti contacta prin e-mail sau la telefon.
Avantajele numelor compuse: persoanele care poarta numele Ana-Maria si Mariana pot participa nu numai la aceasta promotie, ci si la cea dedicata numelui Ana, chiar daca aceste promotii se desfasoara in paralel. Astfel, persoanele care poarta numele Ana-Maria sau Mariana pot beneficia de doua geluri de dus crema Herbals cu piersica si avocado, pentru doua comenzi diferite (una pentru numele Maria si una pentru numele Ana).

Le uram tuturor sarbatoritilor La Multi Ani!

P.S. Informatii interesante cu privire la semnificatiile numelui si influentele acestuia asupra personalitatii dumneavoastra puteti gasi pe Dacic Cool.


Cos  

Nici un produs

Transport 0,00 Lei

Total 0,00 Lei

 

Cos Comanda

Top vanzari