Your world of PrestaShop modules, PrestaShop Themes and PrestaShop Templates by PrestaLive.

Promotie dedicata celor cu numele Ecaterina

Cadouri Dacic Cool, de sarbatoarea Sfintei Mucenite Ecaterina (25 noiembrie)

Gel de dus crema Herbals cu piersica si avocadoIn perioada 15-25 noiembrie 2013, toate persoanele cu numele Ecaterina sau cu nume derivate, precum Caterina, Catrina, Catinca, Tinca, Tincuta, Cati, Catalina, Catalin etc., vor primi cadou, din partea magazinului online Dacic Cool, in cazul in care comanda produse in valoare de 100 lei, pe langa promotiile active in magazin, un gel de dus crema Herbals cu piersica si avocado de la Gerocossen. Promotia se va aplica pentru cei care isi serbeaza onomastica, pentru o singura comanda.
Aceasta promotie este valabila si daca doriti sa comandati un cadou pentru o persoana cu numele Ecaterina sau cu nume derivate, precum Caterina, Catrina, Catinca, Tinca, Tincuta, Cati, Catalina, Catalin etc. Puteti sa faceti aceasta comanda specificand la adresa de livrare numele si adresa la care doriti sa fie expediat coletul. Pentru orice lamuriri suplimentare, ne puteti contacta prin e-mail sau la telefon.

Le uram tuturor sarbatoritilor La Multi Ani!

P.S. Informatii interesante cu privire la semnificatiile numelui si influentele acestuia asupra personalitatii dumneavoastra puteti gasi pe Dacic Cool.


Cos  

Nici un produs

Transport 0,00 Lei

Total 0,00 Lei

 

Cos Comanda

Top vanzari