Your world of PrestaShop modules, PrestaShop Themes and PrestaShop Templates by PrestaLive.

Promotie pentru Andrei si Andreea

Cadouri Dacic Cool, de sarbatoarea Sfantului Apostol Andrei si a Sfantului Andrei Saguna, Mitropolitul Transilvaniei (30 noiembrie)

Gel de dus crema Herbals cu piersica si avocadoIn perioada 21-30 noiembrie 2013, toate persoanele cu numele Andrei sau cu nume derivate, precum Andreea, Andra, Anda, Deea, Andi etc., vor primi cadou, din partea magazinului online Dacic Cool, in cazul in care comanda produse in valoare de 100 lei, pe langa promotiile active in magazin, un gel de dus crema Herbals cu piersica si avocado de la Gerocossen. Promotia se va aplica pentru cei care isi serbeaza onomastica, pentru o singura comanda.
Aceasta promotie este valabila si daca doriti sa comandati un cadou pentru o persoana cu numele Andrei sau cu nume derivate, precum Andreea, Andra, Anda, Deea, Andi etc. Puteti sa faceti aceasta comanda specificand la adresa de livrare numele si adresa la care doriti sa fie expediat coletul. Pentru orice lamuriri suplimentare, ne puteti contacta prin e-mail sau la telefon.

Le uram tuturor sarbatoritilor La Multi Ani!

P.S. Informatii interesante cu privire la semnificatiile numelui si influentele acestuia asupra personalitatii dumneavoastra puteti gasi pe Dacic Cool.


Cos  

Nici un produs

Transport 0,00 Lei

Total 0,00 Lei

 

Cos Comanda

Top vanzari