Your world of PrestaShop modules, PrestaShop Themes and PrestaShop Templates by PrestaLive.

Promotie pentru Teodora si Teodor

Cadouri Dacic Cool, de sarbatoarea Sfintei Teodora din Alexandria (11 septembrie)

Frumusete cu produse romanesti, pentru TeodoraIn perioada 10-11 septembrie 2012, toate persoanele cu numele Teodora, dar si cele cu numele Teodor, Tudor si cu nume derivate, precum Toader, Tudorica, Dorin, Dorina, Doru, Dora etc., vor primi cadou, din partea magazinului online Dacic Cool, dublarea comenzii.

Dublarea se va aplica doar pentru comenzile lansate in perioada 10-11 septembrie de catre persoanele cu numele Teodora, Teodor, Tudor sau cu nume derivate, pentru o singura comanda, in limita sumei de 200 de lei, adica ceea ce se comanda peste suma de 200 de lei nu se dubleaza. Astfel, pentru fiecare produs comandat se va acorda inca un produs cadou (in limita sumei de 200 de lei). 

Daca in cazul unui produs s-a ajuns la limita stocului disponibil, se va acorda cadou un alt produs stabilit de comun acord. Pentru orice lamuriri suplimentare, ne puteti contacta prin e-mail sau la telefon.

Le uram tuturor sarbatoritilor La Multi Ani! 

P.S. Informatii interesante cu privire la semnificatiile numelui si influentele acestuia asupra personalitatii dumneavoastra puteti gasi pe Dacic Cool. 


Cos  

Nici un produs

Transport 0,00 Lei

Total 0,00 Lei

 

Cos Comanda

Top vanzari