Your world of PrestaShop modules, PrestaShop Themes and PrestaShop Templates by PrestaLive.

Promotie dedicata celor cu numele Ana

Cadouri Dacic Cool, de sarbatoarea Sfintei Ana (9 septembrie)

Frumusete naturala cu produse romanesti, pentru AnaIn perioada 31 august - 9 septembrie 2012, toti cei cu nume derivat de la Ana, precum Anisoara, Ani, Anica, Anita etc., vor primi cadou, din partea magazinului online Dacic Cool, dublarea comenzii. 

Dublarea se va aplica doar pentru comenzile lansate in perioada 31 august - 9 septembrie de catre persoanele cu nume derivat de la Ana, pentru o singura comanda, in limita sumei de 200 de lei, adica ceea ce se comanda peste suma de 200 de lei nu se dubleaza. Astfel, pentru fiecare produs comandat se va acorda inca un produs cadou (in limita sumei de 200 de lei). 

Daca in cazul unui produs s-a ajuns la limita stocului disponibil, se va acorda cadou un alt produs stabilit de comun acord. Pentru orice lamuriri suplimentare, ne puteti contacta prin e-mail sau la telefon.

Avantajele numelor compuse: persoanele care poarta numele Ana-Maria si Mariana pot participa nu numai la aceasta promotie, ci si la cea dedicata numelui Maria, chiar daca aceste promotii se desfasoara in paralel. Astfel, persoanele care poarta numele Ana-Maria sau Mariana pot beneficia de doua ori de dublarea comenzii, pentru doua comenzi diferite (una pentru numele Ana si una pentru numele Maria).

Le uram tuturor sarbatoritilor La Multi Ani! 

P.S. Informatii interesante cu privire la semnificatiile numelui si influentele acestuia asupra personalitatii dumneavoastra puteti gasi pe Dacic Cool. 


Cos  

Nici un produs

Transport 0,00 Lei

Total 0,00 Lei

 

Cos Comanda

Top vanzari