Your world of PrestaShop modules, PrestaShop Themes and PrestaShop Templates by PrestaLive.

Promotie pentru cei cu nume de floare

Cadouri Dacic Cool, de Duminica Floriilor (13 aprilie 2014)

Sapun cu miere si propolisIn perioada 10-13 aprilie 2014, toti cei care isi serbeaza onomastica in Duminica Floriilor, toate persoanele cu numele Floarea, Florea, Florin, Florentina, Viorel, Viorica, Margareta, Narcisa, Lacramioara etc. vor primi cadou, din partea magazinului online Dacic Cool, in cazul in care comanda produse in valoare de 100 lei, pe langa promotiile active in magazin, un sapun cu miere si propolis 100 g, importator Apiland. Promotia se va aplica pentru cei care isi serbeaza onomastica in 13 aprilie 2014, pentru o singura comanda.
Aceasta promotie este valabila si daca doriti sa comandati un cadou pentru o persoana cu nume de floare. Puteti sa faceti aceasta comanda specificand la adresa de livrare numele si adresa la care doriti sa fie expediat coletul. Pentru orice lamuriri suplimentare, ne puteti contacta prin e-mail sau la telefon.

Le uram tuturor sarbatoritilor La Multi Ani!

P.S. Informatii interesante cu privire la semnificatiile numelui si influentele acestuia asupra personalitatii dumneavoastra puteti gasi pe Dacic Cool.


Cos  

Nici un produs

Transport 0,00 Lei

Total 0,00 Lei

 

Cos Comanda

Top vanzari