Your world of PrestaShop modules, PrestaShop Themes and PrestaShop Templates by PrestaLive.

Promotie pentru Stefan, Stefana, Stefania

Cadouri Dacic Cool, de sarbatoarea Sfantului Voievod Stefan cel Mare (2 iulie)

Sapun cu miere si propolisIn perioada 1-2 iulie 2014, toate persoanele cu numele Stefan sau cele cu nume derivate, precum Stefanel, Stefanita, Fane, Fanica, Stefana, Stefania, Stefi, vor primi cadou, din partea magazinului online Dacic Cool, in cazul in care comanda produse in valoare de 100 lei, pe langa promotiile active in magazin, un sapun cu miere si propolis 100 g, importator Apiland. Promotia se va aplica pentru cei care isi serbeaza onomastica in 2 iulie, pentru o singura comanda.
Aceasta promotie este valabila si daca doriti sa comandati un cadou pentru o persoana care isi serbeaza onomastica de Sfantul Voievod Stefan cel Mare. Puteti sa faceti aceasta comanda specificand la adresa de livrare numele si adresa la care doriti sa fie expediat coletul. Pentru orice lamuriri suplimentare, ne puteti contacta prin e-mail sau la telefon.

Le uram tuturor sarbatoritilor La Multi Ani!

P.S. Informatii interesante cu privire la semnificatiile numelui si influentele acestuia asupra personalitatii dumneavoastra puteti gasi pe Dacic Cool.


Cos  

Nici un produs

Transport 0,00 Lei

Total 0,00 Lei

 

Cos Comanda

Top vanzari