Your world of PrestaShop modules, PrestaShop Themes and PrestaShop Templates by PrestaLive.

Promotie dedicata celor cu numele Ana

Cadouri Dacic Cool, de sarbatoarea Sfintei Ana (9 septembrie)

Sapun cu miere si propolisIn perioada 2-9 septembrie 2014, toate persoanele cu numele Ana sau cu nume derivate precum Anisoara, Ani, Anica etc.,  vor primi cadou, din partea magazinului online Dacic Cool, in cazul in care comanda produse in valoare de 100 lei, pe langa promotiile active in magazin, un sapun cu miere si propolis 100 g de la Apiland. Promotia se va aplica pentru cele care isi serbeaza onomastica in 9 septembrie pentru o singura comanda.
Aceasta promotie este valabila si daca doriti sa comandati un cadou pentru o persoana cu numele Ana. Puteti sa faceti aceasta comanda specificand la adresa de livrare numele si adresa la care doriti sa fie expediat coletul.
Avantajele numelor compuse: persoanele care poarta numele Ana-Maria si Mariana pot participa nu numai la aceasta promotie, ci si la cea dedicata numelui Maria, chiar daca aceste promotii se desfasoara in paralel. Astfel, persoanele care poarta numele Ana-Maria sau Mariana pot beneficia de doua sapunuri cu miere si propolis, pentru doua comenzi diferite (una pentru numele Ana si una pentru numele Maria).
Pentru orice lamuriri suplimentare, ne puteti contacta prin e-mail sau la telefon.

Le uram tuturor sarbatoritilor La Multi Ani!

P.S. Informatii interesante cu privire la semnificatiile numelui si influentele acestuia asupra personalitatii dumneavoastra puteti gasi pe Dacic Cool.


Cos  

Nici un produs

Transport 0,00 Lei

Total 0,00 Lei

 

Cos Comanda

Top vanzari