Your world of PrestaShop modules, PrestaShop Themes and PrestaShop Templates by PrestaLive.

Promotie dedicata celor cu numele Ciprian

Cadouri Dacic Cool, de sarbatoarea Sfantului Ciprian (2 octombrie)

Produse romanesti pentru sanatatea si frumusetea taIn perioada 24 septembrie - 2 octombrie 2012, toti cei cu numele Ciprian, dar si persoanele care poarta nume derivate, precum Cipriana sau Cipi, vor primi cadou, din partea Magazinului online Dacic Cool, dublarea comenzii.

Dublarea se va aplica doar pentru comenzile lansate in perioada 24 septembrie - 2 octombrie de catre persoanele cu nume derivat de la Ciprian, pentru o singura comanda, in limita sumei de 200 de lei, adica ceea ce se comanda peste suma de 200 de lei nu se dubleaza. Astfel, pentru fiecare produs comandat se va acorda inca un produs cadou (in limita sumei de 200 de lei).

Daca in cazul unui produs s-a ajuns la limita stocului disponibil, se va acorda cadou un alt produs stabilit de comun acord. Pentru orice lamuriri suplimentare, ne puteti contacta prin e-mail sau la telefon.

Le uram tuturor sarbatoritilor La Multi Ani!

P.S. Informatii interesante cu privire la semnificatiile numelui si influentele acestuia asupra personalitatii dumneavoastra puteti gasi pe Dacic Cool. 


Cos  

Nici un produs

Transport 0,00 Lei

Total 0,00 Lei

 

Cos Comanda

Top vanzari