Your world of PrestaShop modules, PrestaShop Themes and PrestaShop Templates by PrestaLive.

Promotie Pentru Dimitrie si Dumitru

Cadouri Dacic Cool, de sarbatoarea Sfantului Mucenic Dimitrie, Izvoratorul de Mir (26 octombrie) si de sarbatoarea Sfantului Dimitrie Basarabov (27 octombrie)

Produse romanesti pentru sanatatea taIn perioada 19-27 octombrie 2012, toate persoanele cu numele Dimitrie si Dumitru, dar si cele cu nume derivate, precum Mitru, Mitrut, Dumitras, Dumitra, Mita, Mitana, Mitanus, Demetra etc., vor primi cadou, din partea magazinului online Dacic Cool, dublarea comenzii.

Dublarea se va aplica doar pentru comenzile lansate in perioada 19-27 octombrie de catre persoanele cu numele Dimitrie si Dumitru sau de cele cu nume derivate, pentru o singura comanda, in limita sumei de 200 de lei, adica ceea ce se comanda peste suma de 200 de lei nu se dubleaza. Astfel, pentru fiecare produs comandat se va acorda inca un produs cadou (in limita sumei de 200 de lei). 

Daca in cazul unui produs s-a ajuns la limita stocului disponibil, se va acorda cadou un alt produs stabilit de comun acord. Pentru orice lamuriri suplimentare, ne puteti contacta prin e-mail sau la telefon.

Le uram tuturor sarbatoritilor La Multi Ani! 

P.S. Informatii interesante cu privire la semnificatiile numelui si influentele acestuia asupra personalitatii dumneavoastra puteti gasi pe Dacic Cool.


Cos  

Nici un produs

Transport 0,00 Lei

Total 0,00 Lei

 

Cos Comanda

Top vanzari