Your world of PrestaShop modules, PrestaShop Themes and PrestaShop Templates by PrestaLive.

Promotie pentru Cosma, Cosmin si Cosmina

Cadouri Dacic Cool, de sarbatoarea Sfantului Doctor fara de arginti Cosma (1 noiembrie)

Produse romanesti pentru rasfatul celor cu numele CosminaIn perioada 28 octombrie - 1 noiembrie 2012, toate persoanele cu numele Cosma si cu nume derivate de la Cosma, precum Cosmin si Cosmina, vor primi cadou, din partea magazinului online Dacic Cool, dublarea comenzii.

Dublarea se va aplica doar pentru comenzile lansate in perioada 28 octombrie - 1 noiembrie de catre persoanele cu numele Cosma sau de cele cu nume derivate, pentru o singura comanda, in limita sumei de 200 de lei, adica ceea ce se comanda peste suma de 200 de lei nu se dubleaza. Astfel, pentru fiecare produs comandat se va acorda inca un produs cadou (in limita sumei de 200 de lei). 

Daca in cazul unui produs s-a ajuns la limita stocului disponibil, se va acorda cadou un alt produs stabilit de comun acord. Pentru orice lamuriri suplimentare, ne puteti contacta prin e-mail sau la telefon.

Le uram tuturor sarbatoritilor La Multi Ani! 

P.S. Informatii interesante cu privire la semnificatiile numelui si influentele acestuia asupra personalitatii dumneavoastra puteti gasi pe Dacic Cool.


Cos  

Nici un produs

Transport 0,00 Lei

Total 0,00 Lei

 

Cos Comanda

Top vanzari