Your world of PrestaShop modules, PrestaShop Themes and PrestaShop Templates by PrestaLive.

Promotie Pentru Anton, Antonie Si Antonia

Cadouri Dacic Cool, De Sarbatoarea Sfantului Antonie Cel Mare (17 Ianuarie)

Produse romanesti pentru rasfatul celor cu numele AntoniaIn perioada 13-17 ianuarie 2013, toate persoanele cu numele Anton sau cu nume derivate, precum Antonie, Antonia, Antoaneta, Antonela, Toni etc. vor primi cadou, din partea magazinului online Dacic Cool, dublarea valorii comenzii. Astfel, toate persoanele cu numele Anton sau cu nume derivate vor primi cadou, gratuit, de o valoare egala cu produsele comandate, produse din zona lor de interes (dupa produsele achizitionate, adaugate in cos) sau alte produse din magazinul online Dacic Cool, care le vor placea, cu siguranta.

Dublarea se va aplica doar pentru comenzile lansate in perioada 13-17 ianuarie 2013 de catre persoanele cu numele Anton si de persoanele cu nume derivate, pentru o singura comanda, in limita sumei de 200 de lei, adica ceea ce se comanda peste suma de 200 de lei nu se dubleaza. Dublarea nu se aplica pentru produsele achizitionate de la sectiunea Cadouri, produsele din aceasta sectiune fiind deja la preturi promotionale. Pentru orice lamuriri suplimentare, ne puteti contacta prin e-mail sau la telefon.

Le uram tuturor sarbatoritilor La Multi Ani! 

P.S. Informatii interesante cu privire la semnificatiile numelui si influentele acestuia asupra personalitatii dumneavoastra puteti gasi pe Dacic Cool.


Cos  

Nici un produs

Transport 0,00 Lei

Total 0,00 Lei

 

Cos Comanda

Top vanzari