Your world of PrestaShop modules, PrestaShop Themes and PrestaShop Templates by PrestaLive.

Miere hepato-protectoare Hofimel S - Hofigal

Mierea de albine in amestec cu uleiul de catina si uleiurile volatile de menta, levantica si salvie este vitaminizanta, antianemica, protectoare coronariana, antiaterosclerotica, imbunatateste functia de detoxifiere a ficatului si asigura troficitatea celulei hepatice. Ofera organismului energie si substante nutritive, fiind un tonifiant general.

Mai multe detalii


13,80 Lei

HFG-SNT-034

Avertisment: Ultimul articol pe stoc!

V-ar mai putea interesa:

Supliment alimentar predozat, obtinut din miere de albine in amestec cu ulei de catina si uleiuri volatile de menta, levantica si salvie. Mierea de albine, datorita calitatilor extraordinare pe care le are, este un medicament si un aliment pretios in acelasi timp, fiind utilizata inca din antichitate. Se asimileaza foarte usor de catre organism, oferindu-i acestuia energie si substante nutritive si bioactive.
Uleiul de catina folosit in formula de preparare este extras din fructele de catina printr-un procedeu de extractie original si constituie un concentrat alimentar natural. Fructele de catina constituie cea mai bogata sursa de vitamina A, vitamina E, carotenoizi si flavonoizi. Mai contin si mari cantitati de vitamina C, vitaminele B1, B2, K si PP, precum si microelemente, acizi grasi esentiali si fitosteroli.
Compusii liposolubili din uleiul de catina reprezinta un complex polivitaminic cu actiune regeneratoare asupra metabolismului celular. Principiile active continute sunt, in principal, beta-carotenii, vitaminele D, E, K, F, deci toate vitaminele liposolubile, dar si o serie de produsi polifenolici cu activitate puternic antiinflamatoare.
Recomandari: tonifiant general, vitaminizant, antianemic, protector coronarian, antiaterosclerotic, imbunatateste functia de detoxifiere a ficatului si asigura troficitatea celulei hepatice.
Precautii: nu se administreaza persoanelor cu diabet zaharat.
Mod de administrare:
Adulti: 2 linguri diluate in putina apa sau ceai, dupa mesele principale.
Copii peste 3 ani: 2 lingurite pe zi diluate in putina apa sau ceai, dupa mesele principale sau la recomandarea medicului.
Continut: 400 g. 

De la Title Comentariu
28-09-2012 Gabriela Tatiana R. foarte buna Imi place mierea,e un produs natural pe care eu il recomad sa-l consume cu incredere toti, pentru a avea organismul sanatos,puternic.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Cos  

Nici un produs

Transport 0,00 Lei

Total 0,00 Lei

 

Cos Comanda

Top vanzari