Your world of PrestaShop modules, PrestaShop Themes and PrestaShop Templates by PrestaLive.

Miere cruda de salcam 500g - Apiland

Mierea cruda sau vie este mierea extrasa la rece si ambalata in starea ei naturala, fara a fi incalzita, pastrandu-si astfel toate proprietatile benefice.

Mai multe detalii


33,00 Lei

APL-MRE-003

Disponibilitate: Produsul nu mai este pe stoc

V-ar mai putea interesa:

Mierea este un aliment bogat in nutrienti si in acelasi timp are o serie de proprietati curative, in primul rand antibiotice si antivirale, dar si energizante, antiinflamatorii, diuretice si antimicrobiene sau calmante si sedative. Aceste efecte tamaduitoare difera de la un tip de miere la alta, reproducand efectele plantelor din care a fost recoltat nectarul. In vechime, marele Hipocrate, parintele medicinii, folosea mierea pentru a trata boli respiratorii, intestinale sau renale si pentru a ingriji plagile celor raniti in lupte.

Este delicioasa, dulce si aromata. In plus, are o putere de indulcire mai mare decat zaharul procesat, astfel ca ar fi mult mai sanatos sa o folosim atunci cand bem un ceai, de pilda. In acelasi timp, e mai saraca in calorii decat zaharul.
Mierea este mult mai benefica pentru organism atunci cand e consumata in starea ei naturala, cruda, neprelucrata. In acest fel, isi pastreaza toate principiile active si toate proprietatile unice. Mierea incalzita la peste 40 de grade Celsius isi pierde multe dintre calitati. Mai mult, ea poate deveni chiar toxica, prin transformarea zaharurilor in aldehidahidroximetilfurfurol.
Cristalizarea mierii este un proces natural, normal. O miere prelucrata termic se gaseste intotdeauna in stare lichida. In mod natural, mierea de calitate superioara cristalizeaza dupa un interval de timp mai lung sau mai scurt, in functie de originea florala, altfel spus de raportul fructoza/glucoza.
Mierea cruda de salcam ApiLand este recoltata din regiunile deluroase ale Transilvaniei. Este o miere de culoare aurie deschisa, limpede, transparenta, cu gust fin, delicat, absolut delicios. Dintre toate tipurile de miere, este cea mai bogata in fructoza, motiv pentru care cristalizeaza greu. Mierea de salcam creste pofta de mancare si amelioreaza problemele gastrointestinale. Pentru ca nu modifica gustul si aroma bauturilor, este un foarte bun indulcitor.
Continut: 500 g

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Cos  

Nici un produs

Transport 0,00 Lei

Total 0,00 Lei

 

Cos Comanda

Top vanzari