Your world of PrestaShop modules, PrestaShop Themes and PrestaShop Templates by PrestaLive.

Tinctura de propolis purificat 95% 50ml - Apiland

Este recomandata pentru utilizarea interna in faringite, laringite, traheite, amigdalite, bronsite, viroze respiratorii, sinuzite, colite, enterocolite si extern in afectiuni cutanate (eczeme infectioase, micoze, rani superficiale).

Mai multe detalii


25,91 Lei

APL-PRP-002

Disponibilitate: Produsul nu mai este pe stoc

V-ar mai putea interesa:

Propolisul este fabricat de albine din rasina pe care albinele o culeg de pe mugurii de cires, plop, brad, molid, arin, mesteacan.
Calitatile deosebite ale propolisului sunt date, in principal, de continutul sau bogat in flavonoide, compusi din familia polifenolilor care dau colorit plantelor si au puternice proprietati antioxidante, antifungice si antibacteriene. In plus, propolisul contine zaharuri, minerale, uleiuri volatile, acizi grasi, ceara. Propolisul stimuleaza formarea de anticorpi, intarind astfel sistemul imunitar. Din acest motiv, consumul de propolis este foarte indicat in sezonul rece.
Tinctura de propolis reprezinta extractul alcoolic al propolisului, obtinut prin preparare la rece. Alcoolul folosit pentru prepararea tincturii de propolis Apiland este din cereale, cu o concentratie de 55%.
Dintre produsele vegetale si apicole administrate pe cale orala, solutiile alcoolice si hidroalcoolice sunt cel mai usor asimilate de catre organism, efectul aparand la scurt timp.
Actiune:
- intern: antimicrobiana (bacteriostatica si bactericida atat asupra bacteriilor Gram pozitive, cat si asupra bacteriilor Gram negative), antimicotica (fata de Candida albicans), antivirala (fata de virusul Herpes simplex), analgezica, antiinflamatoare, anestezica, cicatrizanta, imunostimulenta, antioxidanta, mucolitica etc.
- extern: analgezica, antiinflamatoare, antimicrobiana, anestezica, cicatrizanta.
Recomandari:
- intern: se utilizeaza ca adjuvant in faringite, laringite, traheite, amigdalite, bronsite, viroze respiratorii, sinuzite, colite, enterocolite.
- extern: se utilizeaza ca adjuvant in afectiuni cutanate (eczeme infectioase, micoze, rani superficiale).
Mod de administrare:
Se recomanda utilizarea a 30 picaturi de tinctura de 3 ori pe zi, in amestec cu miere sau pe o bucatica de paine.
Continut: 50 ml.

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Cos  

Nici un produs

Transport 0,00 Lei

Total 0,00 Lei

 

Cos Comanda

Top vanzari